Подкрепените от нас каузи са свързани с дейността на двама от финалистите в категория: ОКАЗАНО ПОЛОЖИТЕЛНО СОЦИАЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ/ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ, които са:
Kids Care

Bulgarian British Foundation “St George”

и дом за медико-социални грижи в България:

Дома за медико-социални грижи за деца-гр.Сливен

Уточнение:

Един от първоначално посочените от нас бенефициенти, бе заменен.

Заменен бенефициент: BG Angels in need  –  поради отказ за попълване на Декларация за транспарантност за изразходените средства и влизане в разрез с целите и ценностите на Българските Бизнес Награди във Великобритания, тази организация бе решено от нас организаторите да не бъде бенефициент на дарение. Средствата бяха пренасочени към Център за медико-социални грижи в гр. Сливен, където да послужат за рехабилитация и обгрижване на 14 деца с церебрална парализа.

Събраните средства бяха на обща стойност: £1020, т.е всеки от бенефициентитеполучи по £340 дарение от нашите дарителски кампании.

Да припомним отчета от даренията:
– Събрани средства от търга, на който беше продадена кутия за бижута с бродирани български шевици, изработена от Bubolini и % от продажбата на изложените по време на церемонията картини na Stoian Radev: £112;
– Събрани средства от раздадените пликове за дарения по време на самата церемония: £612
– Събрани средства от продадени билети за дарения £96 (продадени билети за дарения на цена от £30 – 9 бр., на цена £50 – 1 бр.; 30% от стойността на тези билети, гласувахме да бъдат дарени на сдруженията, 70% остават дарение в подкрепа на нашата инициатива.)
– Събрани допълнителни средства от съоснователката на Bulgarian Business Awards in UK, Деси Колева (тя дарява свой хонорар от проведена от нея лекция по счетоводство по инициатива на Mariella Blago Consultancy и Let Me Help Your Cleaning Business.) £200