Spread the love

Подкрепените от нас каузи са свързани с дейността на финалисти в категория: ОКАЗАНО ПОЛОЖИТЕЛНО СОЦИАЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ/ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ, които са:
Kids Care
Bulgarian British Foundation “St George”

BG Angels in need  – Тъй като наградният трофей бе върнат от тази организация и тя бе премахната от финалистите, поради нанесени публични клевети на организацията на конкурса, нейното жури и участници, както и заради отказа и за попълване на Декларация за транспарантност за изразходените средства, тази организация бе решено от нас организаторите да не бъде бебефициент на дарение. Въпреки това средствата ще бъдат разпределени за кауза подобряваща живота на хора с церебрална парализа, каквато е и каузата на посочената благотворителна организация, с което целим да уважим избора за подкрепа на дарителите. Бенефициента ще бъде избран от нас – организаторите на конкурса и ще предоставим допълнителна информация.
Събраните средства са на обща стойност: £1020, т.е всеки от бенефициентите ще получи по £340 дарение от нашите дарителски кампании.

Да припомним отчета от даренията:
– Събрани средства от търга, на който беше продадена кутия за бижута с бродирани български шевици, изработена от Bubolini и % от продажбата на изложените по време на церемонията картини na Stoian Radev: £112;
– Събрани средства от раздадените пликове за дарения по време на самата церемония: £612
– Събрани средства от продадени билети за дарения £96 (продадени билети за дарения на цена от £30 – 9 бр., на цена £50 – 1 бр.; 30% от стойността на тези билети, гласувахме да бъдат дарени на сдруженията, 70% остават дарение в подкрепа на нашата инициатива.)
– Събрани допълнителни средства от съоснователката на Bulgarian Business Awards in UK, Деси Колева (тя дарява свой хонорар от проведена от нея лекция по счетоводство по инициатива на Mariella Blago Consultancy и Let Me Help Your Cleaning Business.) £200
Очакваме да получим попълнени и разписани Декларации за транспарантност от бенефициентите, за да предвижим средствата. Дай Боже, скоро да е, за да бъдат оползотворени за добри каузи!