Подкрепените от нас каузи са свързани с дейността на финалисти в категория: ОКАЗАНО ПОЛОЖИТЕЛНО СОЦИАЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ/ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ, които са:
Kids Care
Bulgarian British Foundation “St George”

BG Angels in need  – заради отказа за попълване на Декларация за транспарантност за изразходените средства и влизане в разрез с ценостите и целите на ББН, тази организация бе решено от нас организаторите да не бъде бебефициент на дарение. Въпреки това средствата ще бъдат разпределени за кауза подобряваща живота на хора с церебрална парализа, каквато е и каузата на посочената благотворителна организация, с което целим да уважим избора за подкрепа на дарителите. Бенефициента ще бъде избран от нас – организаторите на конкурса и ще предоставим допълнителна информация.

Събраните средства са на обща стойност: £1020, т.е всеки от бенефициентите ще получи по £340 дарение от нашите дарителски кампании.

Да припомним отчета от даренията:
– Събрани средства от търга, на който беше продадена кутия за бижута с бродирани български шевици, изработена от Bubolini и % от продажбата на изложените по време на церемонията картини na Stoian Radev: £112;
– Събрани средства от раздадените пликове за дарения по време на самата церемония: £612
– Събрани средства от продадени билети за дарения £96 (продадени билети за дарения на цена от £30 – 9 бр., на цена £50 – 1 бр.; 30% от стойността на тези билети, гласувахме да бъдат дарени на сдруженията, 70% остават дарение в подкрепа на нашата инициатива.)
– Събрани допълнителни средства от съоснователката на Bulgarian Business Awards in UK, Деси Колева (тя дарява свой хонорар от проведена от нея лекция по счетоводство по инициатива на Mariella Blago Consultancy и Let Me Help Your Cleaning Business.) £200
Очакваме да получим попълнени и разписани Декларации за транспарантност от бенефициентите, за да предвижим средствата. Дай Боже, скоро да е, за да бъдат оползотворени за добри каузи!