Къде е пресечната точка между правото, маркетинга и изкуството? При Теди Димитрова, разбира се – един правист по образование, маркетингов експерт по професия и магнит за всякакви арт проекти. Теди стартира от родния Бургас, минава за по-напряко през Германия, за да акостира в малко градче в Южен Йоркшир, където днес развива своята маркетингова агенция, поддържа онлайн арт галерия ART of the Box и се забавлява с отбора си от непоправими пътешественици – съпруга си и трите си деца.

В света на маркетинга Теди попада веднага след дипломирането си като юрист. Един вдъхновяващ работодател и разказва историята за недоволен клиент, бутилка вино и това какво печелим, когато губим, и оттам нататък всичко се променя. Нов път, години като маркетинг мениджър в търговска фирма, безброй кампании, търговски изложения, семинари и работа с клиенти.

Но това би била една обикновена история, ако не се намесваше вечната фраза на Теди: „Хрумна ми една идея!”. В една зимна вечер на Теди наистина и хрумва идея! Хората на изкуството са толкова особени, невероятни, притегателни! Тя решава, че иска да разказва техните истории и да открива таланти. Така от нищото, без средства, но с много помощ от прекрасни ентусиасти се ражда журналистическото чудо ТЕ ГОВОРЯТ, което представя хора на изкуството от цяла България. Малките и все още неизвестни артисти застават редом до имена като Рут Колева, Ники Илиев, Стефания Колева, Стефан Вълдобрев…

Стъпка по стъпка се ражда и идеята за една отворена арт галерия, където всички имат своето място, а на артистите се помага от сърце и душа. Това е и началото на ART OF THE BOX – едно онлайн предизвикателство с амбицията да се превърне в сборен пункт на будни души.

Днес Теди държи в ръцете си изключително вълнуваща колекция от проекти: маркетинг семинари за малкия и среден бизнес, рекламни кампании на търговски фирми, подкрепя кауза, свързана с хомеопатията и същевременно развива галерия на изкуството, в която всеки е добре дошъл.

 

Уеб страница: www.artofthebox.co.uk
Фейсбук група за маркетингови идеи: https://www.facebook.com/groups/artistsandmarketers/Фейсбук страница: https://www.facebook.com/artoftheboxgallery/
bg_BG